Buderus - tehnologia în condensare

Utilizarea mai ecologică a gazelor naturale, a combustibililor fosili - tehnologie eficientă de condensare
Cazanele Buderus reduc semnificativ emisiile de CO2.

Încălzirea cu gaz natural este o tehnologie emergentă a viitorului, care devine mult mai ecologică datorită sistemelor generatoare de căldură prin condensare extrem de eficiente de la Buderus, care profită la maximum de gazul natural. Pentru a face acest lucru, ei folosesc nu numai energia generată în timpul arderii, ci și căldura vaporilor de apă. Tehnologia de ultimă oră Buderus reduce semnificativ emisiile de CO2, minimizează pierderile de energie în timpul arderii și reduce costurile de energie.

Vaporii de apă sunt generați în timpul arderii. Generațiile anterioare de arzătoare pe gaz nu foloseau energia termică a aburului, iar această energie trecea prin coș. Acum, în sistemele moderne de încălzire de la Buderus, această energie este utilizată în mod deosebit de eficient. Generatoarele de căldură cu condensare pe gaz Buderus redirecționează căldura de condensare înapoi către circuitul de încălzire folosind schimbătoare de căldură. Generatoarele de căldură moderne de tip condensare sunt potrivite pentru încălzirea oricărei clădiri. Tot de ce aveți nevoie pentru instalare este un coș de fum rezistent la umiditate sau accesorii pentru gaze de eșapament Buderus.

buderus kociol logamax plus gb122k

Generatoare moderne de căldură în condensare - chiar și în clădirile mai vechi
Sistemele de condensare cu gaz Buderus de înaltă eficiență sunt potrivite și pentru clădirile mai vechi. Temperatura apei la ieșire a sistemului de încălzire trebuie să fie sub 57 ° C. Trebuie doar să luați măsuri de izolare adecvate și să reduceți nivelul de temperatură al fluidelor de transfer de căldură.

Eficiența energetică tipică a generatoarelor moderne de căldură de tip condensare pe gaz este de 93% - generează mai multă căldură pentru încălzire decât pentru ardere.

© Sahara.md. All rights reserved.