Alege o cadă freestanding potrivită personalității tale!

Confort, estetică, funcționalitate și stil – toate acestea le veți găsi în sortimentul larg de modele de căzi Roca!

O cadă freestanding – este mai mult decât un element al camerei de baie. Această soluție vă permite să organizați un spațiu în care domnește o atmosferă de relaxare și confort. Acesta este motivul pentru care căzile freestanding s-au îmbunătățit și s-au schimbat în aspect în ultimii ani. Acest lucru le-a permis să fie folosite în interioare cu stiluri diferite pentru a sublinia individualitatea proprietarului. Vă prezentăm atenției o privire de ansamblu asupra căzilor freestanding Roca, de la cele clasice la cele mai inovatoare – care își vor găsi un loc în casa dumneavoastră.

Carmen și Newcast: două exemple clasice de căzi freestanding cu piciorușe

Carmen AP white planners def 900x505 acf cropped2x

La Carmen, fiecare detaliu amintește de o cadă de epocă: setul de scurgere cromat este amplasat pe exterior, cada are o ușoară înălțare pe o parte pentru a susține capul în timpul scăldării, așa cum era cazul modelelor tradiționale din secolul al XIX-lea.

Modelul Newcast este un produs iconic de la Roca. Designul său este o reinterpretare a căzii de baie clasice cu gheare, pentru care a fost dezvoltată o selecție bogată de culori și accesorii. Cada este confecționată complet din fontă și are următoarele dimensiuni 700 x 850 x 420 mm. Există diverse finisaje din care puteți alege: alb, negru, vișiniu, albastru, cupru și gri.

Cada freestanding Maui – un tandem dintre designul clasic și cel modern

Maui Round Roca INTV copia def 900x505 acf cropped2x

 Realizată din Stonex®, cada freestanding Maui combină trecutul și prezentul: formele tradiționale ale căzilor antice sunt echilibrate de eleganța subestimată a designului modern. Versiunea ovală a Maui Round măsoară 1500 x 700 x 660 mm și are un guler ridicat pe o parte pentru un sprijin confortabil pentru cap. Versiunea Maui Square de 1660 x 700 x 630 mm are o formă dreptunghiulară cu linii mai drepte și jante simetrice.

Virginia – o cadă ovală în stil modern

Virginia def 900x505 acf cropped2x

Cada modernă și compactă Virginia este o soluție urbană din gama de căzi freestanding Roca. Construcția acrilică dintr-o singură bucată, cu dimensiuni de 1700 x 800 x 560 mm se va potrivi oricărui interior. Cu liniile sale elegante și formele rotunjite, cada Virginia, în care pot încăpea și două persoane, este un element de baie versatil și confortabil.

© Sahara.md. All rights reserved.